Poslovni prostori Ljubljana ponujajo vse, kar potrebujete


Izbira poslovnega prostora je pomembna odločitev, še posebej, če želite svoje podjetje upravljati v Ljubljani. Ugodni poslovni prostori v Ljubljani so vse bolj iskani. Ena izmed možnosti najema so poslovni prostori Ljubljana, ki jih v najem oddaja podjetje Elma Črnuče.

Kje se nahajajo poslovni prostori Ljubljana?

Ena izmed glavnih prednosti poslovnih prostorov Ljubljana, je zagotovo njihova lokacija. Nahajajo se na obrobju mesta Ljubljane, natančneje v Črnučah. To pomeni, da imajo poslovni prostori Ljubljana pravo strateško lokacijo, kar je lahko velik plus za vaše podjetje. Črnuče imajo namreč dobro povezavo z ljubljanskim potniškim prometom. Poleg tega pa so poslovni prostori Ljubljana enostavno dostopni tudi z osebnim ali tovornim avtomobilom. Do izvoza na ljubljansko obvoznico je namreč le 6 minut vožnje z avtomobilom, kar je vsekakor dragocen podatek. Tako bodo tako vaši zaposleni, kot tudi stranke, enostavno dostopali do sedeža vašega podjetja.

poslovni prostori Ljubljana

Zakaj so poslovni prostori Ljubljana prava izbira za vaše podjetje?

Obstaja veliko razlogov, zakaj so poslovni prostori Ljubljana lahko prava izbira za vaše podjetje. Glavna dva razloga sta zagotovo lokacija, ki smo jo že podrobneje opisali, ter cenovna ugodnost najema.

Poleg tega pa poslovne prostore Ljubljana odlikuje tudi izjemna prilagodljivost željam in potrebam vašega podjetja. Ponujajo namreč pisarne različnih velikosti. To pomeni, da ko se začnete zanimati za najem poslovnih prostorov v Črnučah, kontaktirate za to pristojno osebo podjetja Elma Črnuče in ji zaupate svoje želje in načrte, kako ste si zamislili, da bi izgledala vaša bodoča pisarna. Ker podjetje Elma Črnuče ponuja zelo fleksibilne velikosti pisarn, boste zagotovo našli takšno, ko bi prava za vas in v katero boste z veseljem prihajali na delo.

Poleg lepo urejenih pisarn, pa poslovni prostori Ljubljana ponujajo tudi občasen ugoden najem večnamenske dvorane. Tako lahko dvorano izkoristite za različne seminarje in druge prireditve, ki jih namerava organizirati vaše podjetje za svoje stranke ali poslovne partnerje. Prednost tega je v tem, da imate tako pisarno kot možnost najema večnamenske dvorane na istem mestu, kar zmanjša marsikatero logistično težavo.

Logističnim težavam pa se izognete tudi z vnaprej zagotovljenim parkiriščem, ki pripada vsem, ki prihajajo v poslovne prostore Elma Črnuče v Ljubljani. S tem boste sebi in svojim zaposlenim prihranili marsikatero jutranjo minuto in izgubljen živec na račun brezupnega iskanja prostega parkirišča na vse zgodaj zjutraj v Ljubljani.

Najem poslovnih prostorov Elma Črnuče pa se še posebej splača vsem tistim, ki poleg najema pisarne potrebujete tudi najem skladišča. Elma Črnuče ponuja tudi najem skladišč različnih velikosti. Zaradi bližine obvoznice in enostavnega dostopa tudi za tovorna vozila je lokacija naravnost sanjska za najem skladišča.

Zakaj se poslovne prostore bolj splača najeti kot kupiti?

Poslovni prostori Ljubljana so torej idealna možnost za vse, ki bi radi v kratkem na novo odprli ali pa le prestavili sedež svojega podjetja. Večina se nas namreč strinja, da je zlasti v prvih letih razvoja podjetja, nakup poslovnih prostorov dokaj nesmiselna poteza. Razlog za to se skriva v tem, da v prvih letih običajno podjetje začne šele rasti, zato se hitro zgodi, da je trenutni poslovni prostor premajhen. Torej ni nič neobičajnega, če se pisarne podjetja selijo in širijo vsakih nekaj mesecev, zaradi česar je najem pisarn bolj smiseln. Poleg tega pa je v prvih letih tudi kapital podjetja dokaj nesiguren. To pomeni, da ni nujno, da bo vaša poslovna ideja uspela. Poleg tega pa velika večina mladih podjetnikov niti nima tako velikega začetnega kapitala, da bi si lahko privoščila nakup novih poslovnih prostorov. Zato je za vse, zlasti pa mlade podjetnike, ugodnejša rešitev, saj ponuja več fleksibilnosti in nižje mesečne stroške. Zato ne odlašajte in razmislite, kaj lahko poslovni prostori Ljubljana ponudijo vam, da se boste odločili za njih.

Nedavne objave