Medora – personalizirana darila ob rojstvu


Personalizirana darila že od nekdaj veljajo za nekaj posebnega, medtem ko izdelki Medora (www.medora.si) le tem podarjajo neko posebno dodano vrednost. Njihova personalizirana darila za najmlajše so namreč izdelana iz najbolj kakovostnih in zdravju prijaznih materialov, v izdelavo čisto vsakega (personaliziranega) izdelka pa vložijo zelo veliko časa in truda. Če tudi vi razmišljate, kaj bi bližnjemu ali prijatelju podarili ob rojstvu otroka,potem so Medora personalizirana darila zagotovo prava izbira. Prav tako pa lahko katerega od njihovih ličnih izdelkov namenite tudi svojim najmlajšim in jim tako podarite najlepši spomin, ki se ga bodo z veseljem spominjali tudi takrat, ko bodo ninice in igrače že zdavnaj prerasli.

personalizirana darila

Vrhunska kvaliteta in dovršena izdelava

Ko nekomu nekaj podarimo, sploh pa če gre za njegovega novorojenega otroka, še zdaleč ni vseeno kaj podarite. Vsi tisti, ki želite iz svojih rok dati nekaj estetskega, dovršenega, predvsem pa kakovostnega in uporabnega, se odločite za Medoro. Poleg različnih odejic, ninic, grizal, oblačil in igračk, so vam na voljo tudi priročni darilni seti, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili. Vse izbrane izdelke lahko po želji tudi personalizirate, s čimer še dodatno pridobijo na vrednosti.

Prav vsak artikel iz njihove ponudbe je izdelan iz najbolj kakovostnih materialov, ki so zdravju prijazni in ne dražijo občutljive otroške kože. Zahvaljujoč naravnim materialom so odejice, ninice in drugi izdelki neverjetno mehki, nežni in prijetni na otip. Malček se bo zato na njih zelo navezal, zahvaljujoč trajnostni izdelavi pa ga bodo le-ti spremljali skozi celotno otroštvo in zgodnje odraščanje. Medora personalizirana darila, ki jih otroci prejmejo ob rojstvu, pogosto končajo na polici priljubljenih stvari iz otroštva in imajo v življenju posameznika neko prav posebno vrednost. Če torej želite podariti nekaj več, se odločite za enega izmed vrhunskih produktov, ki so vam na voljo v spletni trgovini Medora.

Darilni set ob prihodu novorojenčka

Kaj podariti staršem, ki so se pravkar razveselili prihoda novega družinskega člana? Svetujemo vam, da se odločite za uporaben, trajnosten in ličen izdelek, ki ga bo novorojenček hitro vzljubil. Ker ta najbolj na svetu potrebuje nežnost, toplino in ljubezen, je dobro, da izberete nekaj, kar posnema vse našteto. Pri Medori so v ta namen razvili najbolj nežen set za vse novorojenčke, dojenčke in malčke, Vsak produkt v paketu pa lahko poljubno personalizirate – ta bo tako postal najbolj ljubek spomin na otroštvo.

Darilni set HEY BABY vsebuje:

  • personalizirano odejo s čipko,
  • personaliziranega zajčka dolgouščka,
  • personalizirano priponko za dudo,
  • ljubko personalizirano voščilnico, ki jo sami oblikujete in
  • lično kartonasto darilno škatlo Medora, v kateri so skrbno zapakirani vsi zgoraj našteti izdelki.

Materiala, ki se uporabljata za izdelavo izdelkov sta muslin tkanina in pliš, ki dojenčku dajeta občutek varnosti in izjemnega udobja. Oba sta namreč izredno mehka, muslin je primeren za vse letne čase, medtem ko pliš otroka prijetno greje in je tako idealna izbira za odejico, v kateri starša pripeljeta novega člana iz porodnišnice. Pri Medori se zelo dobro zavedajo, kako občutljiva je nežna otroška koža, zato so vsi materiali, ki jih uporabljajo pri izdelavi izdelkov testirani in imajo certifikat Oeko-Tex standard 100. Preverjeno ne vsebujejo škodljivih snovi in ne povzročajo alergij in so zato primerni za čisto vse novorojenčke, dojenčke in malčke.

Pozabili niso niti na mamice

Navadno vso pozornost družine in bližnjih prijateljev ukrade novi neverjetno ljubki družinski član, pa si tudi starša zaslužita pozornost. Sploh mamice so tiste, ki v prvih mesecih otrokovega življenja doživijo največ sprememb, ki jih občasno spremljajo tudi težki trenutki in kakšna solza. Ko kupujete izdelke za dojenčka je lepo, da pri tem pomislite tudi na novopečeno mamico, saj se prav v tem trenutku sooča z najtežjo vlogo v svojem življenju. Zato so personalizirana darila Medora namenjena tako novopečenim mamicam kot tudi tistim, ki se s tem častnim nazivom ponašajo že dlje časa.

personalizirana darila 1

Izbirate lahko med udobnimi bombažnimi majicami in kratkimi hlačami, ki so odlična izbira za sproščene sprehode s partnerjem in vozičkom. Za ljubiteljice elegance pa so na voljo vsestranske bombažne obleke, ki so primerne tudi za romantično večerjo v dvoje ob morju. Tudi te je mogoče personalizirati.

Podarite spomin, ki traja večno

Kakovostna in skrbno izbrana personalizirana darila niso zgolj še en izdelek, ki bo po nekajkratni uporabi romal na zgornjo polico omare, kjer bo pozabljen čakal do prve menjave pohištva. Gre namreč za izdelke, ki bodo v prvi vrsti prišli zelo prav staršem pri skrbi in negi otroka (odejice, brisače, praktična oblačila) ali pa se bo malček na njih prav posebej navezal (ninice, grizala, mehke personalizirane igrače). Z nakupom na spletni strani Medora boste podarili nekaj veliko boljšega kot zgolj navadno darilo – podarili boste namreč spomin, ki bo trajal večno.

Nedavne objave