Obloženi kruhki so skoraj nujni za kakovosten catering


Počasi se bomo začeli poslavljati od leta 2023 in bomo nestrpno pričakovali, kaj nam bo prineslo leto 2024. To je tudi čas, ko razna podjetja in institucije pripravijo kakšne dogodke, silvestrovanja, druženja itd., kjer predstavijo svoje dosežke v tem letu in morda že napovejo novosti prihodnjega leta. In kaj na takih dogodkih ne sme manjkati? Odličen catering! Vrhunski obloženi kruhki in hladni prigrizki so eden ključnih elementov takega dogodka. Ljudje si v glavah kaj hitro ustvarimo vtis o nekem dogodku, zato je catering na nivoju in sam ambient v prostoru zelo pomemben. Na srečo danes obstaja že kar nekaj ponudnikov cateringa, zato boste gotovo našli tistega, ki vam bo predstavil najboljšo ponudbo in vas bo navdušil.

obloženi kruhki
Na kruhke lahko date karkoli si zamislite.

Pri hrani se vse začne (in konča)

Obloženi kruhki in ostala ponudba cateringa lahko zelo močno vplivajo na dogajanje na samem dogodku. Že res, da so gostje prišli pogledat, kaj se je čez leto dogajalo v podjetju in kaj lahko od njih pričakujejo v prihodnje, a hkrati tudi pričakujejo, da bodo deležni postrežbe kot se za take dogodke spodobi. Kakovosten catering je tako ključen za uspešno izveden dogodek, ne glede na to, ali gre za poslovne ali za družinske dogodke, kot so poroke, obletnice, krsti, rojstni dnevi itd.

Verjetno ste se tudi sami že kdaj znašli v situaciji, ko ste prišli na kakšen dogodek in ste doživeli razočaranje, ker ponudba ni bila taka, kot bi morala biti. Morda je bilo hrane premalo za vse goste, morda kaj ni bilo okusno … Ob takih nesrečnih pripetljajih lahko gostje kaj hitro zapustijo dogodek, ker jim preprosto ni ponudil tistega, kar so pričakovali. Če catering prepustite nekomu, ki se s tem ukvarja že vrsto let, ve kakšna so trenutna pričakovanja na takih dogodkih, je kreativen in so njegovi obloženi kruhki in ostale dobrote res na visokem nivoju in v malo drugačni obliki, potem ste lahko prepričani, da bo dogodek uspel in da bo dobro obiskan.

obloženi kruhki
Obloženi kruhki so lahko prava gurmanska specialiteta.

Odličen catering ne sestavlja le okusno pripravljena hrana. Ne, catering je veliko več. Je priprava celotnega ambienta in dekoracije v prostoru, skrbno načrtovan »meni«, profesionalna in prijazna postrežba in skrb, da česa ne bo zmanjkalo. Celoten paket vsega naštetega bo sestavil vrhunsko celoto, zaradi katere bodo ljudje še dolgo govorili o vašem dogodku.

Catering kot promocija

Vrhunsko pripravljena hrana za catering ne pomeni le uspešno izvedenega dogodka, ampak tudi promocijo podjetja, ki je izvajalo catering. Po domače povedano, če boste s svojim cateringom navdušili obiskovalce dogodka, potem se bo verjetno marsikdo izmed njih pozanimal, kdo je pripravljal hrano na dogodku in vas bodo kontaktirali še za druge dogodke. S tem si boste ustvarili nek ugled in priznanje, kar vam bo prineslo večjo prepoznavnost in posledično več naročil. Več naročil pa pomeni, da bo vaše delo uspešno teklo še naprej.

obloženi kruhki
Odličen catering pomeni, da bo dogodek uspešen.

Danes so stranke vse bolj zahtevne, zato je pomembno, da se s cateringom znate prilagoditi vsaki stranki posebej. Pred izvedbo dogodka se zato z njimi pogovorite glede tega, kaj od vas pričakujejo, kakšno hrano bi radi in podobno. Seveda jim lahko predstavite svoje ideje in zamisli, a končno odločitev prepustite stranki (vsaj kar se hrane tiče). Bodite izvirni in pripravite hrano na malo drugačen način, postrezite jo v drugačni obliki itd. Kdo je rekel, da morajo obloženi kruhki vsebovati le salamo, sir in morda še kakšno kumarico? Prepustite se domišljiji in ustvarite posebne obložene kruhke, ki bodo navdušili udeležence dogodka!

Obloženi kruhki so skoraj obvezen del vsakega cateringa. To pa ne pomeni, da pri tem ne morete biti izvirni – presenetite stranke z novimi okusi, nenavadnimi kombinacijami in novo postrežbo jedi. Pri tem skrbite, da imate vedno le najboljše sestavine, saj boste strankam s tem dali vedeti, da vam ni vseeno za kakovost.

Nedavne objave