Notranja vrata

Notranja vrata so lahko povsem prilagojena vašim željam

Notranja vrata v hiši, stanovanju ali poslovni stavbi predstavljajo del opreme in izražajo stil vašega življenja. Ponudba notranjih vrat pri podjetju Tetim d. o. o., zajema sodobno tehnološko in tradicionalno izoblikovana vrata, ki v vaš dom ali poslovni prostor vnesejo prijetno toplo ter moderno vzdušje.

Vsaka notranja vrata po naročilu pa imajo svojo zgodbo in predstavljajo slog, ki ga živite in ga želite živeti. Če potrebujete nova vrata ali bi želeli zamenjati svoja obstoječa, smo vam pripravili članek, v katerem izveste, med kakšnimi vrstami in cenami lahko izbirate, glede na svoje potrebe in želje.

Notranja vrata

Notranja vrata prilagojena vašim potrebam in željam

Kadar izbirate nova notranja vrata za stanovanje, hišo ali poslovno stavbo, se vedno vprašajte, kakšen ambient želite, da vrata odsevajo? Če bi želeli moderna notranja vrata, ki dajejo eleganten, prefinjen in hladen videz, boste izbrali temnejša/ siva ali mahagoni les, ki dajo bogat videz.

V primeru, da imate radi domačnost in toplino, boste zagotovo izbrali svetlejša lesena vrata, v izbranem vzorcu, ki bodo kljub barvi, izstopala z estetiko in svojo naravno podobo.

Izbrana notranja vrata si lahko naročite po svojih željah in potrebah. V podjetju Tetim, pa vam bodo tudi primerno svetovali in vam ponudili najboljšo kombinacijo med kakovostjo in ceno.

Vrste notranjih vrat

Naravni materiali vrat Tetim, vas bodo naravnost očarali! Izbirate lahko med naslednjimi vrstami notranjih vrat:

 • CPL vrata
  Continuous Pressure Laminate. Tukaj gre za vrata, izdelana iz materiala (iz masivnega lesa ali visokokakovostno MDF ploščo), prevlečenega z dekorativno folijo, ki daje vratom prav poseben videz, ki si ga želite.
 • Steklena notranja vrata
  izbor steklenih notranjih vrat je odlična izbira za prostore, ki nimajo oken, tako da lahko skoznje pride kljub temu nekaj svetlobe. Odlična so za majhne ali minimalistično opremljene prostore, saj mu dajo zračnost in odprtost.
 • Lesena vrata
  so priljubljena izbira že tisočletja. Les je tisti, ki prostoru da tisto domačnost, toplino in prijeten občutek. Izbirate lahko med različnimi barvami. Nova lesena vrata čez čas potemnijo in dajo prav poseben čar, ki ga drugi materiali ne premorejo.
 • Furnirana vrata
  ta vrsta notranjih vrat se zlahka kosa z vrati v videzu masivnega lesa. Zunanja plast teh vrat je tanka plošča lesa, prilepljena na podlago. Za videz, podoben masivnim vratom, so ta izjemno cenejša in so na voljo v različnih odtenkih.
 • Lakirana vrata
  so vrata, ki so lakirana z dvokomponentnim lakom in so dokaj odporna na vlago ter poškodbe in so zelo gladka. Ker je MDF plošča lakirana, se ne vidijo spoji in jih lahko dobite v bogati izbiri barv in odtenkov, od naravnih do živahnih. So zelo enostavna za čiščenje in vzdrževanje.

Okvirni cenik notranjih vrat

V spodnjih vrsticah so predstavljene okvirne cene notranjih vrat, ki v paketu zajemajo vratno krilo, podboj (100 mm), kovinsko ključavnico ter tri nasadila.

Cenik različnih modelov vrat se gibljejo:

 1. CPL notranja vrata dobite že od 230 € + DDV;
 2. MDF oz. lakirana notranja vrata se gibljejo od 350 € + DDV;
 3. Furnirana vrata so na voljo že od 415 € + DDV.

Točne cene vrat so odvisne od izbire modela notranjih vrat, barve ter dimenzije. Ker je na voljo več barvnih lestvic, si lahko brez skrbi izberete takšno, ki bo odsevala vaš stil in energijo samega ambienta.

Če bi želeli natančnejšo ponudbo za želena vrata, se z veseljem obrnite na ekipo Tetim ali jih obiščite v salonu.

Notranja vrata torej izražajo vaš stil in želeno energijo prostora. Glede na to, kakšen ambient si želite pričarati, boste izbrali vrata, ki bodo z njim sovpadala in ki vam bodo vsak dan znova všeč. V primeru, če ne veste, katera vrata bi bila primerna za vas, vam bo strokovna ekipa podjetja Tetim d. o. o. z veseljem pomagala in vam predstavila vse možnosti in kombinacije, ki bodo skladne z vašimi željami in potrebami, po cenovno ugodnih rešitvah.