trajno odstranjevanje dlak

Trajno odstranjevanje dlak

Vsi, še posebej ženske poznamo to, da se moramo redno briti. To nam predstavlja velik del življenja. Ampak danes poznamo tudi trajno odstranjevanje dlak, s katerim bo pa britje le še preteklost. S tem se v bistvu uničijo dlačni mešički in dlake več ne rastejo. Potrebno bo kar nekaj tretmajev, da se bo to doseglo, ampak bo pa vredno, saj ne boste več imeli problemov z dlakami.

trajno odstranjevanje dlak

Trajno odstranjevanje dlak je zadnja leta res priljubljen postopek. Na njega hodijo tako ženske, kot pa tudi moški. Razlog je seveda samo en in to je, da se pa zavedno znebijo teh nadležnih dlak. Še posebej so dlake nadležne poleti in spomladi, ko že pokažemo nekaj kože in takrat dlake lahko kar izstopajo. Kot sem rekla je kar nekaj tretmajev potrebno, da se doseže učinek. Odvisen je od posameznika, ker se pri vsakem tretmaju uniči nekaj dlak, ki ravno rastejo ven. Tiste, ki pa še ne rastejo se pa potem uničijo pri naslednjem tretmaju. Kakorkoli že se uniči mešiček, to je ravno tisti del dlak zaradi katerega nam dlake samo rastejo. Če tudi vi hočete zmeraj gladko kožo in se hočete znebiti britja, je pa trajno odstranjevanje dlak prava rešitev za vas.

Sam postopek nič ne boli. Če ste noseči, imate epilepsijo, kožne bolezni ali kakršnekoli rane na koži, tretmajev ne morejo oziroma ne smejo narediti. Je pa vsak vesel po trajnem odstranjevanju dlak, saj je koža po tem redno gladka in vsakodnevno britje je le še spomin na preteklost. Trajno odstranjevanje dlak priporočam v salonu Beauty break, kjer se res potrudijo in ga izvajajo kvalitetno. Tako moški kot ženske lahko greste na tretmaje, vam pa zagotovo ne bo žal, da ste se za to odločili. Prijavite se na vaš termin še danes in pozabite na dlake.