Therapia nudi učinkovito fizioterapijo na domu


Fizioterapija na domu podjetja Therapia je učinkovita storitev, ki se osredotoča na rehabilitacijo različnih bolezenskih stanj pri posameznikih. Pomaga tudi pri multipli sklerozi. Več si preberite na naslovu: https://therapia-dom.si/bolezni-poskodbe/multipla-skleroza/. S svojim pristopom, ki temelji na individualnem in celostnem pristopu, fizioterapevti omogočajo, da se pacientom nameni dovolj časa za obravnavo njihovega stanja. Sodelujejo z več sto klienti, med katerimi so tudi posamezniki, ki koristijo njihove storitve že več let. To je prednost pred drugimi ponudniki, saj se fizioterapija na domu izvaja pri pacientu in ne zahteva prevoza v ambulanto ali kliniko.

Individualna obravnava za celovito okrevanje in višjo kakovost življenja.

Podjetje Therapia je najstarejše in največje na področju fizioterapije na domu v Sloveniji. Izvajajo rehabilitacijo pri največjem številu klientov po vsej Sloveniji. Poleg že obstoječih metod fizioterapije so razvili tudi posebno metodo, ki jo lahko izvajajo na domu in preko interneta. Zahvaljujoč tej metodi, so sposobni uspešno rehabilitirati kar 97% naših klientov. Njihovi klienti so najpogosteje starejši od 70 let, občasno pa rehabilitirajo tudi mlajše kliente.

V podjetju se ukvarjajo z obravnavo klientov, ki imajo različne težave in bolezni. Med njimi so nevrološke bolezni, kot so možganska kap, Parkinsonova bolezen, polinevropatija in multipla skleroza. Prav tako obravnavajo travmatološke bolnike, kot so obrabe, degenerativne spremembe, poškodbe in operacije. Obravnavajo tudi revmatološke bolnike, ki se borijo z revmatoidnim artritisom, osteoporozo in podobnimi težavami. Poleg tega obravnavajo tudi srčno-žilne bolnike, ki se borijo s srčnim infarktom, amputacijo noge, srčnim popuščanjem in drugimi težavami. Skupaj s klienti razvijajo terapevtske načrte, ki jih prilagodijo glede na njihove posebne potrebe in se osredotočijo na izboljšanje njihovega zdravja ter dviganje njihove kvalitete življenja.

Strokovnost in izkušnje za uspešno rehabilitacijo

Podjetje ponuja storitve fizioterapije na domu v večjih krajih po Sloveniji. Naslednja prednost podjetja je terapija na domu, kar zagotavlja višji nivo udobja za kliente. Pokrivajo celotno Slovenijo, kar zagotavlja še boljše izkušnje pri rehabilitaciji. Ekipa je številčna in izpopolnjuje znanje z novimi terapevtskimi metodami, ob tem pa so empatični in prilagodljivi. Prvi fizioterapevtski pregled pa je brezplačen, saj skupaj s klientom izdelajo najboljši načrt rehabilitacije glede na potrebe posameznika.

Podjetje je specializirano za rehabilitacijo klientov na njihovem domu, zlasti tistih s težavami pri hoji in omejeni mobilnosti. V podjetju je največji delež fizioterapevtov usposobljenih za pomoč pri težavah s hojo. Vsi imajo diplomo na področju fizioterapije in izmenjujejo si znanje in izkušnje, da bi bili še boljši pri oskrbi klientov. Obseg njihovega dela in dolgoletnih izkušenj so jim omogočili, da so razvili lastno fizioterapevtsko metodo, ki uspešno rehabilitira kar 97% njihovih klientov s težavami s hojo in omejenim gibanjem.

Therapia dom

Rehabilitacija za izboljšanje mobilnosti in kakovosti življenja

V podjetju rehabilitirajo predvsem starejše ljudi, saj se s starostjo povečujejo zdravstvene težave in zmanjšuje mobilnost. Velika večina klientov spada v starostno kategorijo med 70 in 100 let. Poleg starosti pa njihove storitve pogosto uporabljajo tudi tisti, ki se borijo z različnimi zdravstvenimi težavami. Največ klientov ima težave z ravnotežjem, nestabilno hojo in nepokretnostjo zaradi različnih živčno mišičnih bolezni in poškodb, kot so možganska kap, Parkinsonova bolezen, multipla skleroza, travmatska poškodba možganov, polinevropatija, mišična distrofija, amiotorofična lateralna skleroza in drugi. Med klienti, ki uporabljajo njihove storitve so tudi tisti z ortopedskimi težavami, kot so obraba kolka, obraba kolena, degenerativne spremembe na hrbtenici in kostni rak, strganje rotatorne manšete, strganje križnih ali stranskih vezi in meniskusa v kolenu, zlom reber, poškodba ramena, zapestja ali gležnja in artritis. Poleg teh bolezni pa se srečujejo tudi s psihičnimi in drugimi zdravstvenimi težavami, kot so srčno-žilne bolezni, depresija, inkontinenca blata ali urina, rak in demenca.

Če se soočate s težavami pri hoji, ravnotežju ali ste že padli, je izjemno pomembno, da takoj pridete do strokovne rehabilitacije. Ignoriranje teh težav lahko negativno vpliva na vaše zdravstveno stanje, saj se vaše zdravje lahko še poslabša. Pogosto se zgodi, da ljudje, ki ne poskrbijo za ta probleme, začnejo izgubljati mobilnost, zaradi česar so odvisni od drugih, razvijejo preležanine, pljučnico, uroinfekte in druge zdravstvene težave.

Specializirana rehabilitacija za hojo, ravnotežje in bolečine

S kakovostno rehabilitacijo je mogoče ozdraviti ali močno omiliti težave pri hoji, ravnotežju in mobilnosti. Njihov cilj je, da vam omogočijo življenje, kot ste ga bili vajeni, preden ste imeli te težave. Če vas zanima več o rehabilitaciji na domu, lahko naročite brezplačen fizioterapevtski pregled. Njihovi izkušeni diplomirani fizioterapevti bodo pri vas doma opravili celovit pregled in vam svetovali, kako doseči vaše cilje glede vašega zdravstvenega stanja in vašega položaja.

Učinkovita rehabilitacija za demenco in boleče noge

Demenca je bolezen, ki se pogosto pojavlja pri starejših posameznikih. V Sloveniji ima to bolezen približno 33.000 ljudi. Zdravstveni delavci se ukvarjajo z zdravljenjem in pomočjo pri zmanjševanju simptomov bolezni. Boleče noge so pogosta težava, s katero se sooča več kot polovica odraslih prebivalcev v zahodnem svetu. Po dolgotrajnih telesnih naporih je normalno, da bolijo, vendar pa, če je bolečina pogosta in intenzivna, lahko kaže na druge različne težave, kot so motnje drže, poškodbe živcev ali slaba cirkulacija.

 

Nedavne objave