Obiščite Terme Topolšica in ponovno zadihajte s polnimi pljuči


Ko gre za načrtovanje popolnega pobega, ima izbira nastanitve ključno vlogo pri oblikovanju celotne izkušnje. Šarmantni apartmaji, ugnezdeni v osrčju spokojne Topolšice, ne ponujajo le bivanja, ampak tudi prehod v tišino in slikovito lepoto okolice. Terme Topolšica so točno tista destinacija, ki jo potrebujete, da se odklopite od napornega vsakdana.

Terme Topolšica
Čas je, da si napolnite baterije.

V Topolšici se sodobno udobje sreča z idilično okolico

Predstavljajte si, da se prebujate ob pomirjujočih zvokih narave z obljubo dneva, polnega sprostitve in pomlajevanja. Apartma Dren, ki se nahaja na strateški lokaciji v središču Topolšice, zagotavlja prav to. Ta udoben in sodoben apartma, ki se nahaja v neposredni bližini znanih termalnih čudes Terme Topolšica, je idealna destinacija za družinske počitnice. Elegantna modernost in rekreacija sta tukaj na dosegu roke.

Notranjost apartmaja neopazno združuje sodobnost z udobjem. Posebej dobro se bodo v njem počutile družine, ki med svojim oddihom iščejo dom stran od doma. Dobro opremljena kuhinja z jedilno mizo in kopalnica s sproščujočo kadjo nudita vse potrebno za udobno bivanje. Na balkonu ali terasi pa se lahko sproščate na ležalnikih, se naužijete svežega zraka in uživate v osupljivem razgledu.

Terme Topolšica
Apartmaji ponujajo čudovit oddih.

Terme Topolšica so prostrana oaza sredi idilične narave

Če iščete idealno zatočišče z neprimerljivo lokacijo, vas bo Apartma Hortenzija pustil odprtih ust. Ta šarmanten apartma, ki se nahaja v slikoviti vasici ob termalnih užitkih Topolšice, ponuja zavetje miru in udobja. Razkošno udobje, idilična narava in velik apartma je vse, kar potrebuje družina ali večje skupine za popoln oddih.

Seveda se tudi ta apartma ponaša z zavidanja vrednimi razgledi. Balkon in terasa sta odlična kotička za počitek in sproščanje v dih jemajočem okolju.

Raziskovanje Topolšice in njenih čarov

Medtem, ko sami apartmaji ponujajo čudovit oddih, privlačnost Topolšice sega čez njihov prag. Bližina znanega termalnega središča Terme Topolšica vašemu oddihu doda pridih dobrega počutja. Prepustite se terapevtskim vodam, osvobodite se stresa in doživite popolno sprostitev.

Ko se boste podali na raziskovanje okolice, Topolšica razkrije svoj naravni sijaj. Slikovita pokrajina, posejana z zelenjem in uokvirjena v objemu Kamniško-Savinjskih Alp, ustvarja prizorišče kot na razglednici. Ne glede na to, ali ste navdušen pohodnik, ljubitelj narave ali nekdo, ki išče miren pobeg, Topolšica in njena okolica poskrbita za nešteto zanimivosti.

Ko se boste po dolgem raziskovanju čudovite okolice vrnili nazaj v svoj apartma, se boste tam brez problema popolnoma sprostili, saj se boste v njem počutili, kot doma. Še bolj pa vam bo po raziskovanju pasala blagodejna termalna voda, ki jo skrivajo Terme Topolšica. Karte za kopanje so seveda vključene v ceno apartmaja, tako, da se popolnoma brez skrbi odpravite na sprostitev k bazenom. Za popoln užitek je v ceno vključen tudi obisk savne, kar bo vašemu dnevu dalo popolno piko na i.

Terme Topolšica
Terme Topolšica so prostrana oaza sredi idilične narave.

Čas je, da si napolnite baterije

Apartma Dren in Apartma Hortenzija v osrčju Topolšice na novo definirata koncept turistične namestitve. To ni samo prostor za bivanje, so vrata v spokojno zatočišče, kjer se sodobno udobje sreča z naravnim šarmom slovenskega podeželja.

Z vsakim premišljeno zasnovanim apartmajem in privlačnostjo, ki jo imajo Terme Topolšica, vaš naslednji dopust ne obljublja le odklopa od rutine, ampak tudi poglobljeno izkušnjo v lepoti narave in popolno sprostitev.

Nedavne objave