Neverjetna metoda tapkanje odpravi bolezni in stres za vedno


Tapkanje je profesionalna metoda, ki je prijetna in zanimiva in odpravi vaše kronične ali občasne težave. Profesionalno tapkanje izvaja usposobljena in izkušena terapevtka, ki je seznanjena s to učinkovito metodo, ki odpravlja nespečnost, anksioznost, izčrpanost in depresijo, stres, tiščanje v prsih, slabo samopodobo in strahove. Odpravlja tudi alergije, bolečine in zasvojenost. Včasih si lahko začasno pomagate s tableti in določenimi terapijami, vendar se lahko ta stanja vedno znova in znova pojavijo. Vendar ta metoda deluje tako, da odpravi te težave zavedno, pa si poglejmo kako.

Kako se izvaja profesionalno tapkanje?

Profesionalno tapkanje vključuje energijske komponente in zato tudi vpliva na vaš energetski potencial ter čakre. Ravno zaradi tega, ker jih uravnovesi, lahko odpravimo vašo težavo za vedno. Profesionalno tapkanje deluje na nezavedni ravni. To pomeni, da bo tam izbrisalo vaše negative izkušnje in spomine, ki vas ovirajo, da bi bili v redu. Vzroki za bolezni in naše težave so največkrat psihičnega izvora. Zato nad nekaterimi primeri medicina obupa, ker ne ve, kako se lotiti te težave in je morebiti niti ne obarvana celostno na vseh nivojih, tudi na prehranski in psihični.

tapkanje

Razna zdravila in antidepresivi ne odpravijo vzroka vaše težave, ker ne delujejo na energetski osnovi, ampak na živčevju, ki ga omrtvičijo. Profesionalno tapkanje pa prodre ravno na tiste nivoje, kjer so zdravila neučinkovita in kjer so vzroki težav, ki jih imate. Vredno je poskusiti in sami boste ugotovili, ali vam pomaga in v kolikšni meri.

Koliko časa traja, da se vidijo rezultati?

Ko se odločite za profesionalno tapkanje, boste prišli na prvo uro tapkanja in že takoj po prvi uri boste občutili spremembe. Vsakič, po vsaki uri tapkanja pa se bo vaša situacije še bolj izboljšala, kar boste občutili lahko tudi sami. Terapija se izvaja toliko časa, dokler se vaše stanje ne uravnovesi, kar pa je večinoma odvisno od vas samih, koliko ste med terapijo sproščeni, dovzetni zanjo, kako močno željo imate po ozdravitvi in v kakšnem stanju ste trenutno ter tudi od vaših prehranskih navad ter drugih navad, ki so del vaše kulture. Zanimivo je to, da se težave skoraj pri vseh razrešijo v treh mesecih.

Kaj se na terapijah tapkanja dogaja?

Terapije tapkanja potekajo v mirnem in sproščenem vzdušju. Profesionalno tapkanje  pomaga rešiti vaše težave tako, da se več ne pojavijo. Med samo terapijo boste odživeli notranji mir, ki ga boste težko dosegli sami ali s katero koli drugo metodo. Rezultati so dejansko takoj. Nekateri rešijo težave že po nekaj terapijah, drugi v enem ali dveh mesecih, najbolj trdovratni primeri pa do tri mesece.

Ta terapija deluje na dveh nivojih hkrati, to sta fizični in psihični torej energijski nivo. Zato je toliko bolj učinkovita. Metoda tapkanja se izvaja s pomočjo prstov terapevtke, ki vas nežno tapka po telesu, kjer so energijski centri in čake, da se zbudijo. Pri tem pomaga tudi njena uravnotežena energija, ki vaše celice spomni, kako morajo delovati in kaj pomeni uravnoteženo telo.

Katere težave boste lahko rešili?

Profesionalno tapkanje vam bo pomagalo, da boste dosti bolj mirni in brez stresa. Naspali se boste, kot že dolgo ne. Vaše telo bo brez napetosti, vi pa boste sproščeni in veseli. Tako boste vsakdanje težave premagovali lažje in hitreje. Če imate strahove in panične napade, se bodo umaknili in o njih ne bo več ne duha ne sluha. Vaše življenje se ob umirilo.

Super je to, da boste znali tudi zavrniti druge ljudi, ko vam ne ustreza, da jim ustrežete. Če tega sedaj ne znate, je to lahko velika ovira v vašem življenju. Da smo v redu, moramo biti tudi nekoliko egoistični. Vaša samopodoba se bo izboljšala in bolj se boste cenili, zato se boste dosti bolje tudi počutili in boste v sebe tudi gotovi. Po terapiji boste lahko in sproščeni, ker se boste osvobodili negativnih čustev iz preteklosti ter se morda tega niti ne boste več spomnili.

Nedavne objave