povečanje ustnic

Povečanje ustnic za vas

Nekaterim njihove ustnice niso všeč in ravno takrat se odločijo za povečanje ustnic. Meni preprosto ta poseg sploh ni všeč in ravno tako mi tiste velike ustnice, kot si jih nekatere naredijo niso všeč. Izgledajo res grozno. Ampak v redu, vsi sprejemamo odločitve sami in ne oziramo se na mnenja drugih. Če vam vaše ustnice niso všeč se odločite za ta poseg in si jih povečajte.

povečanje ustnic

Povečanje ustnic je mislim, da kar pogost poseg, na katerega gredo največkrat ženske. Marsikatera se zgleduje po filmskih zvezdnikih, kjer imajo nekatere res velike ustnice in nekatere pač želijo enake. Kakorkoli že je to vaša odločitev, če si boste dale delat ta poseg. Meni pač to ni všeč in je kar nekaj takih, ki se jim to ne zdi lepo. Je pa seveda spet nekaj takih, ki pa jim je to všeč in, ki so si mogoče tudi same to naredile. To je pa lepotni poseg, za katerega je pa tudi potrebno plačati. Vse si zagotovo povečanje ustnic ne morejo privoščiti, glavni razlog pa je kot sem rekla visoka cena. Je pa sam poseg varen, seveda je pa potrebno izbrati res super ambulanto, kjer vam bodo to storili, da boste imeli ustnice, kot ste si jih predstavljali. Ena izmed super je Medart.

Povečanje ustnic lahko rečem da je primeren za vse tiste, ki se vam zdijo velike ustnice prelepe. Vsem se to ne zdi, ampak odločitev je vaša. Kakorkoli že se odločite pa vedite, da boste s temi ustnicami potem živeli. Lahko tam tudi pokažete kakšne ustnice si želite in vam bodo to zagotovo naredili, tako kot ste si predstavljali. Pametno sprejmite odločitev, če si to res želite, da vam potem ne bo žal. Traja pa drugače poseg nekje 15 minut, tako da ni zdaj to nekaj dolgo.