Najboljši otroški zobozdravnik


Se vaš otrok boji zobozdravnika? Ne skrbite, ni edini.  Lux Dental je otrokom prijazen zobozdravnik. Zaradi dolgoletnih izkušenj, tako z zobno votlino, kot tudi z otroci, bo vaš malček izgubil strah pred zobozdravniki. Ker vemo, da si otroci po navadi ne umijejo zob tako temeljito, kot odrasli, je pomembno, da je otroški zdravnik del njegovega življenja že v tem obdobju.

 Otroški zdravnik pri nas se bo definitivno poglobil  in si prizadeval za zdravje otrokovih zobkov. čeprav imajo otroci najprej mlečne zobe, je prav tako pomembna temeljita higiena le-teh. Če jih ne negujemo, tukaj trpi naša dlesen, ki je pogoj za zdrave zobe. Če bomo otroke že od malega učili, da so zdravi zobje pogoj za zdravo življenje, jim bomo naredili ogromno uslugo. Otroški zdravnik bo otroku prikazal kaj se zgodi, če si zobkov ne bodo umivali in jih na zabaven način poskušal prepričati zakaj je dobro, da si zobe umivajo in zakaj je dobro, da zobozdravnika obiskujejo.

Otroški zobozdravnik

Pri vsem tem je pomembno, da so starši za svoje otroke sami dovolj organizirani. Otroški zdravnik lahko namreč opravi le nekaj dela. Pomembno je da si zobke umivamo 2x dnevno, da se prehranjuje zdravo in poje čimmanj škodljive hrane za zobe. Najbolj škodljiva je sladka pijača. Te stvari lahko v prvi vrsti odpravijo samo starši. Na te seveda zobozdravnik nima vpliva. Pomembno je, da starši upoštevajo nasvete, saj želi otroški zobozdravnik otroku le najbolje. Najhuje je lahko, če nasvetov ne upoštevamo in na koncu pridemo do težav, ki so lahko zelo kritične ali celo nepopravljive in otroka zaznamujejo celo življenje.

Če želite svojemu otroku najboljše, je otroški zdravnik  pri Lux Dental, za vas in za vašega malčka najboljša izbira. Naročite se na brezplačen pregled in posvet, kjer vam bodo strokovnjaki priporočali kako najlažje otoka pripraviti do super ustne higiene in mu v prihodnosti zagotoviti zdrav in sijoč nasmeh.

Nedavne objave