Otok Rab apartmaji za prave družinske počitnice


Otok Rab je otok ob hrvaški obali. Na otoku se nahajajo tudi otok Rab apartmaji. Otok Rab je znan je po čudovitih plažah, kristalno čisti vodi in bujni vegetaciji. Če iščete oddih na otoku, je odlična destinacija otok Rab. Apartmaji so le streljaj oddaljeni od plaže in ponujajo čudovit razgled na Jadransko morje. Popoln kraj za sprostitev in uživanje v hrvaškem soncu je otok Rab. Apartmaji na otoku so čisti in udobni. Otok pa ponuja nekaj za vsakogar, od čudovitih plaž in kristalno čistega morja do letovišč in apartmajev. Ne glede na to, ali iščete sproščujoče počitnice ali akcijsko pustolovščino, Rab ponuja vse.

Otok Rab apartmaji

Na Rabu je obilo sonca skozi leto

V Rabu je povprečno 2520 ur sonca na leto. Padavin je tu precej malo. Zaradi tega je Rabu odličen kraj za uživanje na prostem in številne dejavnosti, ki so na voljo. Na voljo je veliko pohodniških poti, kolesarskih stez in drugih možnosti za rekreacijo na prostem. Eden najboljših načinov za uživanje v počitnicah je preživljanje počitnic na čudovitem otoku, kot je otok Rab. Apartmaji omogočajo, da doživite ta hrvaški otok, ki se ponaša z osupljivo pokrajino, čisto vodo in čudovitimi plažami, v polnosti. Seveda je tu tudi veliko zanimivega za početi in videti. Če to poletje iščete čudovit oddih na otoku, na svoj seznam obvezno dodajte Rab!

Kako izbrati apartma na Rabu?

Na Rabu lahko izbirate med številnimi apartmaji. Pri izbiri apartmaja morate upoštevati lokacijo, udobje in ceno. Lokacija je pomembna, ker želite biti blizu plaže in restavracij. Bližje kot ste plaži, dražji bo apartma. Oprema apartmajev je pomembna, ker se želite prepričati, da ima apartma vse, kar potrebujete. Večina apartmajev ima kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico. Nekateri apartmaji imajo tudi bazen. Cena je pomembna, ker želite najti apartma, ki vam bo cenovno dostopen.

Zakaj izbrati otok Rab za počitniško destinacijo?

Obstaja veliko razlogov, zakaj je Rab tako priljubljena počitniška destinacija. Najprej je izjemno lep. Otok je prekrit z bujnim zelenjem, obala pa je posejana s čudovitimi plažami. Poleg tega je voda okoli Raba kristalno čista in kot nalašč za plavanje in potapljanje. Med najpomembnejšimi znamenitostmi so staro mestno jedro Raba, ki je polno zgodovine in šarma, ter številne plaže, ki so kot nalašč za sprostitev ali uživanje v vodnih športih. Seveda pa obisk Raba ne bi bil popoln, če ne bi poskusili okusne lokalne hrane! Če to poletje iščete čudovit oddih na otoku, na svoj seznam obvezno dodajte otok Rab! Apartmaji na Rabu so številni, zato boste lahko našli takega, ki bo ustrezal vašemu proračunu in potrebam.

Rab je otok na Hrvaškem, ki je znan po številnih majhnih, slikovitih zalivih. Voda v teh zalivih je kristalno čista, zato so kot nalašč za kopanje. Na otoku so tudi številne plaže, ki so kot nalašč za sončenje in sprostitev. Poleg naravnih lepot se na Rabu nahajajo tudi številne zgodovinske znamenitosti, med njimi katedrala Marijinega vnebovzetja, ki je bila zgrajena v 4. stoletju. Če na počitnicah iščete nekaj zabavnega in zgodovinskega, si oglejte srednjeveške viteške igre in tekmovanja v lokostrelstvu na Rabu. Ti dogodki potekajo na izbrane datume vse poletje, zato pred odhodom preverite urnik. Videli boste neverjetne spretnosti  ter se morda celo naučili nekaj o tem fascinantnem zgodovinskem obdobju.

Nedavne objave