Obeski Pandora: Za najbolj poseben in unikaten nakit


Veseli december že trka na vrata, z njim pa tudi nakupovanje daril, ki je lahko, če ne veš, kaj podariti, včasih tudi izredno stresno. Da bo letos praznični čas miren in brez nepotrebnega nakupovanja, smo za vas pripravili nekaj idej, kaj podariti. Med njimi so zagotovo tudi obeski Pandora, ki že vrsto let skrbijo za najbolj unikaten nakit, poln spominov.

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili, zakaj so obeskiPandora odlično darilo za vse priložnosti in raziskali, kakšni vse so na voljo v letošnji praznični kolekciji.

Z obeski Pandora izrazite svoj stil in okus

Verjetno ne rabimo posebej izpostavljati, kaj so obeski Pandora, pa vendarle namenimo nekaj besed njihovi predstavitvi.

Gre za obeske, ki so kot nekakšni dodatki za nakit, običajno izdelani iz plemenitih kovin, na primer srebra, zlata ali kombinacije obeh. Njihova posebnost pa je ta, da so zasnovani za uporabo v kombinaciji s Pandora zapestnicami, ogrlicami in uhani. Pripnejo se na istoimenski nakit, najpogosteje na zapestnico, in nosilcem omogočajo, da le ti prilagajajo svoj nakit glede na osebni okus ali stil.

Vsak obesek Pandora namreč predstavlja nek simbol, sporočilo ali pomemben življenjski trenutek. Nekateri obeski imajo tudi posebne oblike, kot so na primer črke, živali, srca, rože ali drugi dekorativni elementi. Poleg klasičnih oblik pa so na voljo še Pandora obeski, ki so okrašeni z dragimi ali poldragimi kamni ter vgraviranimi sporočili. Kolekcije obeskov se prav tako redno posodabljajo, s čimer podjetje sledi modnim trendom in zadovoljuje raznolike okuse svojih strank. Vsak kos nakita pa ima tako posledično različne obeske in je popolnoma unikaten oziroma personaliziran.

obeski

Obeski, ki ohranjajo spomine in pomembne življenjske dogodke

A to, da Pandora obeski polepšajo in personalizirajo nakit, ni njihova edina prednost. Najbolj posebno jih dela to, da so postali tekom let pomenljiv kos nakita, ki ohranja spomine in odraža pomembne trenutke v življenju. Se sprašujete kako?

Kot že zgoraj omenjeno, so vsi obeski izdelani v posebni obliki in namenjeni točno določeni priložnosti. Izberete lahko na primer obesek v obliki srca, da boste imeli vedno pri sebi svojo ljubezen ali pa obesek z napisom »mama«, ki vas bo spominjal le na njo. Ste morda pred kratkim dobili otroka? Potem je za vas odlična izbira obesek v obliki flaške ali obesek, na katerem piše hčerka ali sin. V spomin na hišnega ljubljenčka pa pride v poštev obesek v obliki šape. Izberete lahko tudi obesek v obliki vašega horoskopa ali začetnice imena. Ob uspešno opravljeni diplomi je prava izbira obesek v obliki sovice z univerzitetno kapo, ob srečnem dogodku pa obesek s štiriperesno deteljico. Za sanjače je na voljo obesek lovilec sanj, za kofetkarje obesek v obliki kavnega lončka, za vse avanturiste pa obeski v obliki fotoaparata, letala ali potovalnega kovčka.

Možnosti pri izbiri Pandora obeskov je torej res neskončno, obeski pa se lahko še dodatno personalizirajo in vgravirajo. Na voljo so tudi v različnih barvah, zlati, srebrni in rose gold različici ter z raznovrstnimi kristalčki, na primer v rožnati ali modri barvi. Med sabo pa so tudi izredno kompatibilni, tako da lahko sestavite nakit čisto po svojem okusu in na primer kombinirate zlate, srebrne in barvne obeske. Takšna zapestnica ali ogrlica bo brez dvoma najbolj unikatna, posebna in izstopajoča in bo del vas.

obeski

 

Darilo, ki ima poseben pomen

Še lepše pa je, če te posebne obeske prejmete v dar od vaših najljubših oseb. Predstavljajte si, da vam nekdo podari unikaten obesek, ki vas bo še več let spominjal na to osebo? Takšno darilo ni zgolj navaden nakit ampak je neprecenljivo in je za dušo. In ko se vsi ti obeski, lahko tudi od različnih oseb, združijo na vaši zapestnici ali ogrlici, je to kar naenkrat nakit poln spominov in dragocenih trenutkov, ki ostanejo za vedno.

Zato ne preseneča, da so obeski Pandora že leta na seznamu rojstnodnevnih in prazničnih daril za številne mame, žene, punce, hčerke, sestre, babice, tete ali prijateljice. In tudi letos ne bo nič drugače.

Če tudi vi še izbirate tisto pravo darilo za nežnejši spol, se torej hitro odpravite na spletno stran Pandora ali v eno izmed njihovih poslovalnic in poiščite najbolj poseben obesek za vašo ljubo osebo. V prodaji je tako stalna kolekcija kot tudi posebni praznični in zimski kosi. Za najmlajše ali mlade po srcu pa so v ponudbi celo zabavni animirani liki.

Odkrijte Pandora obeske in podarite dragocene spomine!

obeski

Nedavne objave