Lesene ure za vsak dan


Lesene ure vam bodo nadgradile lifestyle, ker so zelo posebne in drage. Vsaka ura je unikatna, saj so narejene iz različnih vrst lesa, barv in oblik, zato bi bil čudež, če bi kdo imel popolnoma enako kot vi. Zagotavljamo vam, da skoraj vsak, ki bo opazil vašo uro bo rekel, da izgleda odlično in kje ste jo kupili. Lesene ure so narejene iz naravnih materialov, zato ne bodo škodila vam ali vaši koži, ki ne povzročajo nobenih alergij ali kožnih reakcij. Ste alergični na kovine? Še posebej nikelj? Lahko ste brez skrbi, saj vam koža skozi leseno uro ne bo vsrkavala snovi, ki so nezaželjene. Lesena ura se prilagodi temperaturi vaše kože. S tem boste lahko dosegli manj potenja, kakor pri drugih materialih, saj vas bo les poleti hladil, pozimi pa grel. Več najdete na Unikatni Sloveniji.

Lesene ure

Ne pozabite, da so lesene ure trpežne in, da vas lahko ob pravilnih negovanjih spremlja še veliko let, zato leseno uro ne podarite samo, kot darilo sebi bližnjih ali znancem. Od malega smo z lesom odraščali in vemo, da je kot obnovljivi vir energij. Razlika med plastičnimi ali kovinskimi urami, so lesene stoodstotno razgradljive. Ustvarjene so iz raznih delov lesa, pri čemur ne ostanejo odpadki in se porabijo tudi za eksotična dela, kot na primer bambus.

Predstavljajte si srečo in veselje vaše predrage osebe, ko ji ob obletnici, rojstno dnevnem darilu podarite lesene ure in vzpodbudo, ko leseno uro daste prijatelju, ki je začel novo življenjsko pot. Ne pozabimo na vaše veselje in dobro počutje, ko jo boste vsakodnevno ponosno nosili okli ali kamor greste. Vaša nepremišljena zbirka potrebuje nekaj drugačnega in unikatnega saj si zaslužite. Nekaj zaradi česa boste izstopali iz množice ostalih, ki vam daje hkrati edinstven dodatek. Investicija v lesene ure se vsekakor splača saj je dolgoročna in z njo ne boste imeli težav.

Nedavne objave