Kopalne kadi


Ali že imate novo kopalnico in si ogledujete  kopalne kadi? V podjetju Emundia imajo pestro izbiro kopalniških kadi, ki se vam bojo prilegale v vašo kopalnico. V podjetju Emundia vam ponujajo prostostoječe kopalne kadi, polkrožne kadi, pravokotne kadi, ovalne kadi, asimetrične, okrogle, masažne kadi in pa tudi dodatno opremo. Kopalna kad Kolpa san, ki je prostostoječa kopalna kad je narejena iz enega dela, dolžine 178cm, širine 88cm ter višine 63,5cm in prenese volumen kar 285 litrov.

Kopalne kadi

To kad lahko postavite samostojno, ima možnost vgradnje armature s tuš ročko, in pa tudi z odlivno garnituro. Narejena je iz litega sanitarnega akrila, ki je najžlahtnejši material, je trajen večno, zelo prijeten na dotik, im prečudovit sijaj, da se ga dobiti v rtazličnih barvah in je odporen na razredčene kisline, baze, razkužila, alkohol, belila. Je odličen toplotni izolator, zato varčuje z energijo in je obarvan po celotni širini, kar omogoča enostavno popravitev mehanskih poškodb. Proizvajalec te fenomenalne kopalne kadi je podjetje Kolpa San, zraven pa dobite tudi Kolpa San specialno čistilo, ki bo vašo kad še bolj naredila svetlečo.

Stenska masažna kad je tudi Samson v dolžini 180 cm, širini 160cm ter višini 49cm in sprejme kar 650 litrov vode. Je zelo priljubljena masažna kad in ima možnost vgradnje masažnega sistema ter možnost vgradnje tuš kabine. Cena te kadi pa je 881€, da se pa tudi kupiti možnost plačila do 60 obrokov in ima garancijo na zadovoljstvo.

V podjetju emundia pa imajo tudi dodatke za kopalne kadi kot so naprimer sifoni, podnožja za kadi ter prelivne gume. Podnožje  sanotechnik je odlično in primerno za vsse pravokotne kopališke kadi in ima garancijo kar 12 mesecev. Teža tega dodatka za kopalne kadi pa je samo 3 kilograme in je lahko namestljiv na kopalno kad. Omenil bi pa tudi da imajo dolgo oblogo za kopalno kad Figaro, ki je dimenzije 150x70cm, Proizvajalca Kolpa San ki ima kvalitetne in cenovno ugodne kopalniške kadi.

Nedavne objave