Komarnik za okna je učinkovita in trajna zaščita pred mrčesom


Uporaba komarnikov izboljšuje kakovost bivanja, saj omogoča miren spanec brez nadležnih mrčesov. Kupite komarnik vrhunske kakovosti znamke Roltek.si, saj komarnik predstavlja odlično rešitev za dolgotrajno in učinkovito zaščito pred insekti. Komarnik podjetja Roltek temelji na trajnostnem in okolju prijaznem principu, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito. Zlasti v toplejših mesecih, ko se insekti pogosteje zatečejo v notranje prostore, komarniki omogočajo, da okna in vrata ostanejo odprta, hkrati pa preprečujejo vstop mrčesa, kar omogoča uživanje svežega zraka v notranjih prostorih.

Komarnik

Izberite popoln komarnik za vaš dom

Podjetje Roltek ponuja širok izbor komarnikov v različnih izvedbah, kar omogoča prilagoditev specifičnim potrebam vašega doma. S svojo dolgoletno izkušnjo in strokovnim znanjem vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri najprimernejše rešitve. Na voljo so različne vrste komarnikov, vključno z rolo, drsnimi, krilnimi, fiksnimi in plise komarniki, ki so prilagojeni različnim pogojem in potrebam. Več informacij o teh možnostih je dostopnih na njihovi spletni strani.

Praktičnost in prilagodljivost za vsakega uporabnika

Vsi njihovi komarniki za okna so oblikovani z mislijo na uporabnost, enostavno upravljanje, estetski videz, prilagodljivost, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Komarniki so izdelani po meri glede na vaše želje in specifične pogoje. Poleg vrste komarnika lahko izbirate med različnimi barvami in vrhunsko opremo. Zagotavljajo kakovostne materiale in vrhunsko izvedbo. Z njihovo pomočjo boste našli najboljši komarnik, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam. Zaščitite svoj dom pred nadležnimi insekti in si zagotovite miren spanec skozi vse leto z izbiro pravega komarnika.

Rolo komarniki za okna

Rolo komarnik za okna je prilagodljiva in inovativna rešitev za zaščito notranjih prostorov pred mrčesom. Ko jih ne potrebujete, jih preprosto navijete v omarico, nameščeno na vrhu okna. Imajo trden mehanizem in zagotavljajo popolno tesnjenje, tudi na mestih, kjer drugi komarniki morda ne. V vodilih imajo vstavljeno ščetko, ki ohranja stabilnost mrežice tudi v vetrovnih razmerah.

Prilagodljive rešitve za različne tipe oken

Rolo komarniki za okna ponujajo tudi rešitve za strešna okna v mansardah. Na voljo so tudi električni rolo komarniki, idealni za velike panoramske stene, ki se upravljajo s stikalom ali daljinskim upravljalnikom. Vse vrste rolo komarnikov so prilagodljive in enostavne za uporabo. Pri Roltek nudijo različne vrste mrežic, narejene iz najboljših materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno zaščito vašega doma.

Fiksni komarniki za okna

Fiksni komarniki za okna predstavljajo preprosto rešitev za zaščito pred insekti. Mrežica je napeta v trden aluminijast okvir, ki se na okno pritrdi s pomočjo vzmetnih zatičev. Čeprav so imenovani “fiksni”, jih je mogoče enostavno odstraniti in ponovno namestiti po potrebi. Primerni so za okna, kjer ni pogoste potrebe po dostopu na prosto. Namestitev je preprosta, okvir se pritrdi neposredno na okenski okvir, fiksni komarniki pa imajo vzmetni mehanizem in notranje ročaje za lažje upravljanje. Njihova brezčasna oblika se zlahka prilega videzu vašega doma.

Prilagodljivost fiksnih komarnikov za različne vrste oken

Fiksni komarniki so vsestranska rešitev, prilagodljiva za različne vrste oken, ne glede na material ali dodatna senčila, kot so rolete in polkna. Roltekovi komarniki imajo elegantne linije, ki se neopazno vključijo v izgled objekta. Izbirate lahko med različnimi tipi mrežic, ki se prilagajajo vašim potrebam, kar vključuje tudi okna nepravilnih oblik. Poleg fiksnih komarnikov ponujajo tudi krilne komarnike, ki so izdelani po meri za optimalno zaščito pred insekti. Fiksni komarniki se pritrdijo s pomočjo vzmetnih zatičev, kar omogoča enostavno snemanje in ponovno nameščanje po potrebi. Roltek uporablja visokokakovostne materiale, vključno z aluminijastimi profili, ki so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in prašno barvani.

Nedavne objave