Kamnoseštvo

Kamnoseštvo s cenovno ugodno rešitvijo kamnitih izdelkov

Kamnoseštvo je starodavna panoga za obdelavo naravnega kamna v različne oblike in izdelke, ki bodo krasili vaš dom in njegovo okolico. Panoga obsega številna področja in vključuje različne obdelave kamnin. Najpogosteje se pri obdelavi uporabljata in oblikujeta kamnini marmor in granit, saj sta trdni in zelo obstojni kamnini. Seveda pa so na voljo prav tako drugi materiali. Dober kamnosek pri kamnoseštvu Granital vam bo prilagodil in ustvaril kamen po vaših željah in potrebah.

Kamnoseštvo

Želite trajnostne izdelke za dom, ki vam bodo služili vrsto let brez večjih vzdrževanj?

Izberite kamnite izdelke in dodatke iz kakovostnega kamna, ki jih ponuja kamnoseštvo Granital. Obstojnost in enostavnost vzdrževanja njihovega kamna je ena izmed lastnosti, zakaj se ljudje odločijo v svoj dom vnesti dekorativen kamen.

Kamnoseštvo s strokovnimi nasveti in kakovostnimi izdelki iz kamna za vsak dom

Granital je tradicionalno kamnoseštvo, ki vam nudi vrsto kakovostnih kamnitih izdelkov za ureditev notranjih in zunanjih prostorov doma. S ponudbo več kot 70 različnih vrst materialov boste v njihovi ponudbi našli:

  • okenske police;
  • kuhinjski pulti;
  • okrasno dekorativno kamenje;
  • kaminske obloge in police;
  • nagrobni kamni in spomeniki;
  • granitne stopnice in granitni tlaki;
  • zidne obloge;
  • kamnite mize;
  • kopalnice in umivalniki ipd.

Zraven svojih izdelkov kamnoseštvo nudi prav tako izmero, načrtovanje ter montažo izbranih izdelkov. In ker je v vsakem prostoru drugačna energija in poseben ambient, si tudi vsak posebej zasluži pozornost in dodatke, ki ga bodo popestrili.

Tako lahko npr. dolgočasno steno v dnevnem prostoru popestrite z zapeljivimi dekorativnimi kamnitimi tlaki ali kopalnico opremite z mozaik ploščicami za sproščen in privlačen videz; kuhinji dodate poseben granitni, marmorni ali tehnični pult, kateremu vam ne bo treba posvečati veliko časa za vzdrževanje in vam bo služil še dolga leta po montaži.

Uredite svoje zunanje in notranje prostore s kakovostnimi materiali

Tako notranji kot zunanji prostori potrebujejo svojo mero pozornosti za ureditev ali osvežitev. Zato lahko že ena sama malenkost spremeni energijo in videz prostora. Na voljo so vam različni notranji in zunanji stenski in talni tlaki ter okrasno, dekorativno kamenje, ki ga lahko uporabite tako zunaj kot znotraj, za ureditev in popestritev prostora.

Z veseljem vam kamnoseštvo Granital pripravi po željah izdelane kamnite izdelke, ki bodo krasili vaš dom, pisarno ipd.

Zakaj se odločiti za kamnoseštvo Granital?

V prvi vrsti imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo različnih kamnitih izdelkov in materialov, ki zahtevajo posebno obdelavo. Pri njih boste dobili vse pod eno streho. Od izmere, načrtovanja pa vse tja do montaže in prijaznega individualnega in strokovnega svetovanja pri izbiri primernega materiala.

Pri montaži se uporabljajo samo vrhunski materiali in lepila, s katerimi so izdelki po vgradnji trdni in obstojni še veliko let.

Tako za vas poskrbijo od začetka pa do konca vgradnje želenega izdelka po meri.

Kako potekata izbira in posvet?

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate želene izdelke oz. materiale za izdelke, ki jih želite imeti. Vsako stran spremlja tudi strokoven opis, ki vam pomaga pri odločitvi glede izbire materialov in lastnosti izdelka.

Če želite dodatne informacije, lahko stopite z njimi v kontakt in se dogovorite za ogled in posvet v živo, v njihovi poslovalnici v Ljubljani. Na zalogi imajo več kot 40 različnih materialov, med katerimi lahko izberete sebi ljubega.

Kamnoseštvo vam nudi najboljše materiale za vgradnjo želenega kamna po ugodnih cenah ter strokovni in individualni posvet pri izbiri izdelkov in materialov. Za vas poskrbijo z izmero, načrtovanjem, pripravo, brezplačno dostavo izdelkov ter samo montažo.

Tako vam ni treba skrbeti za iskanje drugih monterjev in imeti dodatnih stroškov pri dostavi, saj vam pri Granitalu nudijo brezplačno dostavo.

Vaše delo tukaj je samo še uživanje in občudovanje novih izdelkov.