izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin za uspešno prodajo na spletu

Želja vsakega lastnika spletne trgovine je kupcu zagotoviti enostavno uporabo in prijetno spletno izkušnjo. Le na tak način bo iz enkratnega nakupa nastala redna stranka – cilj vsakega trgovca. Podjetju Gorec d.o.o. izdelava sodobnih spletnih trgovin, ki prodajajo najrazličnejše izdelke in storitve ni tuja, zato bodo tudi vam z veseljem in s strokovnim znanjem pomagali do uspešne spletne trgovine. Izdelava spletnih trgovin je postopek, ki ga je dobro zaupati le strokovnjakom na tem področju. Izdelava spletnih trgovin je namreč projekt, ki mora biti dokaj precizno zastavljen, uspeh pa je odvisen od številnih dejavnikov, na katere je potrebno biti še kako pozoren.
izdelava spletnih trgovin
Izdelava spletnih trgovin na ključ
Pri podjetju Gorec d.o.o. vam izdelajo spletno trgovino na ključ. To pomeni, da za vas opravijo celostno storitev, od začetne registracije domene in spletnega gostovanja, pa vse do zaključne izdelave in integracije s socialnimi omrežji. Poleg gole izdelave spletne trgovine, pa vam namestijo tudi spletno statistiko. Namen statistične obdelave je spremljanje rezultatov, na podlagi katerih lahko spletno trgovino optimizirajo – s spremembo določenih ključnih komponent pride do izboljšanja rezultatov. Vašo spletno trgovino se na koncu vpiše tudi v Google Webmaster Tools in se poskrbi za nemoteno pošiljanje brezplačnih e-novic vašim strankam. S kakovostno izdelano spletno trgovino se lahko začne pot do vašega poslovnega uspeha.
Izdelava spletnih trgovin se sicer vedno začne z zelo pomembnim korakom, to je analizo ključnih besed. Kaj to sploh pomeni? Za izdelke z vaše spletne strani svetovalec poišče iskalne izraze, ki jih ljudje najpogosteje vpisujejo v Googlov iskalnik. Na podlagi teh ključnih besed pa se nato odloči, kako bi bilo najbolj smiselno poimenovati posamezne kategorije vaše spletne trgovine. Glavni cilj, ki ga je potrebno doseči je, kako urediti spletno trgovino, da se bo pojavljala čim višje na Googlu.
Zakaj izdelavo spletnih trgovin zaupati strokovnjakom
Izdelava spletnih trgovin je projekt, ki naj se ga za vas loti SEO strokovnjak, ki dobro ve kaj optimizacija spletnih strani pomeni in kako se tega lotiti. Spletno trgovino vam sicer lahko izdela vsak, ki ima nekaj znanja o izdelavi spletnih strani, vendar pa bo odsotnost znanja o njihovi optimizaciji imela precej negativnih posledic. Ko boste kasneje želeli vašo spletno trgovino premakniti na prvo stran Googla, vam bodo nastali dodatni stroški. Kljub visokim stroškom pa že zastavljene spletne trgovine ni mogoče tako dobro optimizirati, kot bi se to lahko storilo ob začetnem planiranju izdelave spletne trgovine.

To je tako kot stara hiša. Lahko jo prenavljaš in prenavljaš, pa ne bo nikoli taka, kot je bila nova.

Verjetno ste se vprašali, zakaj se toliko pozornosti namenja ravno optimizaciji za Google? Vedeti morate, da najbolj resni kupci na različne spletne trgovine prihajajo ravno iz Googla. V Google iskalnik imena različnih izdelkov vpisujejo le resni kupci – tisti, ki se najverjetneje tudi odločajo za nakup. Nihče namreč v prostem času, za sprostitev z Googlom ne išče naprimer pohodnih čevljev – iskal jih bo, ko jih bo želel kupiti, prosti čas pa bo verjetno preživel nekje na Facebooku ali Instagramu. Vaša spletna trgovina je vaš izdelek, nekaj na kar ste ponosni – zato tudi njeno projektiranje zaupajte strokovnjakom. Podjetju Gorec d.o.o. izdelava spletnih trgovin predstavlja užitek. To pa z uspešnostjo svojih spletnih trgovin občutijo tudi njihove stranke.