Apartmaji Rogla: Vaša zasebna oaza v gorskih višavjih


Zagotovo ste že vsi slišali za Roglo, idilično gorsko letovišče v osrčju Slovenije, ki privablja številne smučarje od blizu in daleč. Ampak zagotovo pa si ne predstavljate, da je lahko Rogla izredno zanimiva turistična destinacija tudi v vseh ostalih letnih časih, ne samo pozimi. S svojo osupljivo naravo, bogato ponudbo aktivnosti, lokalno kulinariko in sodobno opremljenimi nastanitvami, kot so na primer Apartmaji Rogla, je namreč odlična izbira tako za vikend oddih, kot tudi za daljše počitnice.

Če bi se torej radi prepustili sprostitvi v neokrnjeni naravi ali preprosto užili vse aktivnosti, ki jih to gorsko letovišče ponuja, lahko svojo namestitev rezervirate tukaj:
www.apartmajirogla.si.  V tem članku pa vam bomo predstavili, zakaj je Rogla odlična izbira za počitnice v vsakem letnem času ter zakaj so Apartmaji Rogla prava izbira za nastanitev.

apartmaji Rogla

Gorsko letovišče, ki ponuja številne aktivnosti

Ne glede na to, ali obiskujete Roglo pozimi ali poleti, boste tukaj zagotovo našli številne aktivnosti, ki bodo zadovoljile vaše želje po avanturi in sprostitvi. Med ključne aktivnosti, kot že zgoraj omenjeno, se zagotovo uvrščajo zimske aktivnosti, kot so smučanje, deskanje na snegu, sankanje ali krpljanje. Rogla namreč ponuja dovršene smučarske proge v skupni dolžini 13,5 kilometrov. Tam se lahko dodobra naužijete sneženih športnih užitkov ali se preprosto sprehajate po zasneženih gozdnih poteh in uživate v eni izmed smučarskih koč. Poleg tega pa ima to gorsko letovišče tudi 24 kilometrov tekaških prog ter Olimpijski center Rogla, kjer poučujejo in trenirajo tudi najboljši slovenski športniki.

Ampak to še ni vse. Zaradi razgibane okolice in naravnih lepot je Rogla odlična točka tudi za vse pohodnike, tako začetnike kot tiste bolj zagrete. Kot že omenjeno, je pozimi odlična za sprehode in uživanje na snegu. Poleti pa se lahko podate na pohodniške izlete po slikovitih poteh. V bližini so namreč označene planinske poti, ki vodijo do številnih jezer, kot so na primer Lovrenška jezera, Zreško jezero, Črno jezero, v katerih se lahko osvežite. Poti pa vodijo tudi do Ribniške koče, Osankarice in celo znamenitega stolpa na Pohorju, kjer vam bo ob razgledu zastal dih.

Prav tako je Rogla odlična točka za vse kolesarje. V bližini se namreč razprostirajo številne urejene kolesarske poti, ki ponujajo raziskovanje vseh naravnih lepot in uživanje v svežem gorskem zraku. Poleg tega pa je urejena tudi posebna proga za nordijsko rolanje, za tiste rekreativce, ki so neprestano na preži za nečim novim. Na voljo pa so tudi športna igrišča ter številne aktivnosti za otroke, na primer pravljične in ustvarjalne delavnice ter otroške športne aktivnosti.

apartmaji Rogla

Apartmaji Rogla – bivanje v objemu neokrnjene narave

Z vsemi možnimi aktivnostmi smo vas zagotovo prepričali, da izberete Roglo za vaše naslednje počitnice, ampak kje pa torej prenočiti? Tukaj so brez dvoma pravi naslov Apartmaji Rogla, ki ponujajo udobno in prijetno bivanje v objemu neokrnjene narave.

Nahajajo se v neposredni bližini smučišča in pohodnih poti, kar omogoča gostom enostaven dostop do različnih aktivnosti. Odlični so za raziskovanje skritih kotičkov ali preprosto uživanje v neokrnjeni naravi.

apartmaji Rogla

Sodobne, udobne in prostorne nastanitve

Ob prihodu v apartmaje Rogla boste navdušeni nad njihovo sodobno opremo in udobjem, ki ga nudijo. Prostorne sobe, popolnoma opremljena kuhinja, udobni dnevni prostor in balkon s čudovitim razgledom, ustvarjajo domače vzdušje, kjer se lahko sprostite po celodnevnih aktivnostih na prostem.

Prav tako pa so Apartmaji Rogla razdeljeni v dve nastanitvi – Apartma Tia in Apartma Tia 2, zaradi česar omogočajo nastanitev za 2x šest oseb. Primerni so tako za vikend oddihe v dvoje kot tudi za družinske počitnice, teambuildinge ali sprostitev v naravi s prijatelji.

Apartmaji Rogla torej brez dvoma predstavljajo odlično izbiro za vse, ki si želijo udobnega in sproščujočega bivanja v objemu narave. Njihova bližina številnim aktivnostim na prostem omogoča gostom raznoliko in nepozabno doživetje na Rogli v vsakem letnem času. Ne glede na to, ali iščete smučarsko avanturo, poletno raziskovanje ali preprosto sprostitev v naravi, bodo Apartmaji Rogla postali vaša oaza miru in udobja med raziskovanjem teh čudovitih gorskih pokrajin.

apartmaji Rogla

Nedavne objave