Apartmaji Kranjska Gora – kjer je užitek doma


Kranjska Gora vabi v vseh letnih časih. To majhno turistično mesto ponuja številne rešitve za najzahtevnejše turistične goste, pri čemer so apartmaji v Kranjski Gori tisti, ki poskrbijo za udobno namestitev in sprostitev.

Zakaj izbrati Kranjsko Goro?

Apartmaji Kranjska Gora so eni izmed turistično najbolj obiskanih in priljubljenih turističnih mest v naši zeleni državi. Kranjska Gora tako sodi med znana turistična središča, ki svojo pestro ponudbo zagotavlja v vseh letnih časih. Ljubitelji smučanja boste na svoj račun prišli v zimskih mesecih, ko snežna odeja zagotavlja sproščeno smuko, hkrati pa zadosti potrebam po adrenalinu. V poletnih mesecih pa Kranjska Gora zagotavlja številne izhodiščne točke za kolesarjenje, pohodništvo ter adrenalinske točke.

 

apartmaji kranjska gora
Kranjska Gora je odlično izhodišče za pohodnike.

 

Turistično središče je priljubljeno tako med domačimi kot tujimi gosti. Prepoznavnost kraja dodatno povečuje prav smučanje, saj je Kranjska Gora središče številnih smučarskih tekmovanj. Med najbolj prepoznavnimi je pokal Vitranc.

Ljubitelji kulture se zagotovo sprašujete, ali lahko to alpsko središče ponudi kaj tudi vam. Odgovor je pritrdilen. Čeprav gre za majhen kraj, se slednji lahko pohvali s starim mestnim jedrom, kjer si lahko ogledate čudovito cerkev device Marije Vnebovzete, ki je bila sicer nekoč imenovana Marija na Belem produ. Pred cerkvijo boste našli kipe treh mož, ki so vplivali na razvoj Zgornjesavske doline – to so bili: Simon Robič, Lovrenc Lavtižar in Josip Lavtižar.

Posebnost Kranjske Gore je tudi Liznjekova domačija, ki je preurejena v muzej. Gre za domačijo zgrajeno v 17. stoletju, ki je dobro ohranjena in predstavlja tipičen primer alpske hiše z zidanim delom in lesenimi elementi. V kleti te domačije si lahko ogledate stalno razstavo del in življenja znanega slovenskega pisatelje Josipa Vandota, ki je najbolj znan po upodobitvi planinskega junaka Kekca. Prigode pastirja Kekca spremljajo številne odraščajoče generacije Slovencev, po junaku pa so posneti tudi filmi.

Ljubitelji narave in naravnih znamenitosti – tudi vi ob obisku Kranjske Gore ne boste razočarani. Predlagamo vam ogled alpske doline Krnica, ki vas bo prepričala z vodnimi in kopenskimi posebnostmi in lepotami. Ne moremo pa niti mimo naravnega rezervata Zelenci, ki so hkrati izvir reke Save Dolinke. Naravni rezervat predstavlja dom redkim in vse bolj ogroženim rastlinskim in živalskim vrstam, ki so manj odporne na onesnaženja, zato v drugih predelih reke ne morejo preživeti.

 

zelenci
Zelenci so naravni rezervat in izvir reke Dolinke.

 

Zakaj apartmaji Kranjska Gora?

Apartmaji Kranjska Gora se nahajajo v idličnem okolju Kranjske Gore in zagotavljajo sproščeno in prijetno vzdušje za goste vseh starosti. Apartmaji Kranjska Gora tako ponujajo pogled na mirno ulico, mesto in gore. Prepričani smo, da boste v njih preživeli prijetne trenutke, ki vam odo v spominu ostali za vedno. Ugodna izhodiščna lega apartmajev zagotavlja možnost obiska številnih okoliških pohodniških poti, dostopna pa vam je tudi vsa infrastruktura mestnega središča.

Apartmaji Kranjska Gora omogočajo izbiro različnih nastanitvenih možnosti – odvisno od števila članov, ki bodo skupaj pripotovali. Vsak apartma ima zagotovljeno zasebno parkirišče, v apartmaju pa se nahajajo različni prostori – dnevna soba, kuhinja (polno opremljena z mikrovalovko, pečico, hladilnikom, toasterjem, grelnikom vode), spalnice, kopalnica in shramba. Poskrbljeno je tudi za svežo posteljnino in brisače, zato bo vaša skrb pri pakiranju manjša.

Apartmaji so sodobno urejeni in imajo zagotovljeno medijsko opremo, kamor sodijo televizija s kabelskim programom, da boste lahko večerne ure preživeli ob filmih. Vsem dostopna je tudi brezžična internetna povezava, da boste lahko svoje vtise bivanja delili s svojimi najbližjimi.

Bivanje je omogočeno 4 – 6 osebam, kar zagotavlja intimno, hkrati pa družabno atmosfero v objemu topline doma. Prav zato so lahko apartmaji primerna izbira tudi za skupine, ki želijo skupaj, vendar stran od doma in domačih obveznosti, pričakati novo leto. Sodobno urejeni prostori, ki vključujejo prav vse elemente, ki dajejo občutek doma, čakajo na vas in vaše bližnje.

Drznite si vzeti čas zase in svoje bližnje – ker življenje ne čaka!

 

Nedavne objave