lpg

LPG endermolift – naravna metoda za pomlajevanje kože

Vsi si želimo zdravo, sijočo, mehko in napeto kožo na obrazu, a dejstvo je, da po 25. letu kožne celice – fibroblasti – upočasnijo svojo produkcijo kolagena in elastina. S časoma lahko na koži opazimo prve znake staranja, kot so drobne linije in gubice, tanjšanje kože, razširjene pore itd. Če ste tudi vi že opazili prve znake staranja in bi jih radi odpravili, potem je naravna metoda LPG prava izbira za vas. Na terapijo se lahko naročite na https://zapletina.si/spoznaj-lpg/.

lpg

Zdrav način življenja zelo pomembno vpliva na ohranjanje mladostnega videza kože. Za zdravje kože lahko največ naredite z rednim uživanjem uravnotežene prehrane, redno in ustrezno nego, pa tudi z vlaženjem in uporaba UV filtrov. A kljub vsemu se morate zavedati, da je staranje kože neizbežno, za vse nas. Z napredkom tehnologije, nam je zdaj dostopna LPG endermolift 100 % naravna metoda, ki deluje specifično tako, da preprečuje in upočasnjuje proces staranja kože na obrazu, vratu in dekolteju. Ta izjemno učinkovita naravna metoda stimulira tkiva na celičnem nivoju, saj na naraven način obnavlja čvrstost kože hkrati pa omehča in zgladi vidne linije ter gubice. Končno lahko poskrbite za svojo kožo in dosežete sijoč, mladosten videz, brez kirurških posegov, injekcij ter bolečin. Se sliši super, kajne?

Zdaj pa poglejmo, kako dejansko deluje LPG endermolift. Glave naprave nežno oprimejo tkivo kože in jo obdelujejo na popolnoma naravni način po principu mehanske stimulacij, ki poteka na površini kože, kjer se nahajajo fibroplasti, ki so odgovorni predvsem za proizvodnjo kolagena in elastina, prav zaradi njiju je koža čvrsta in elastična. Signale pošilja globoko v celice in s tem aktivira aktivno proizvodnjo kolagena in elastina ali pa izločanje maščob iz adipocitov. Z LPG endermolift metodo se lahko obdelujejo različna področja kože (fibrozno, edematozno, brazgotinasto, nagubano, nežno in krhko tkivo) z zelo širokim razponom uporabe.

Kako v praksi po korakih poteka LPG endermolift metoda?

  1. Diagonza stanja in določitev ciljev

Po predhodnem naročilu obiščete salon in tam opravijo temeljit pogovor in pregled stanja vaše kože. Sledi prilagojena analiza stanja, določitev ciljev in program same terapije.

  1. Izvajanje LPG endremolift terapije

Usposobljena terapevtka glede na izbran program izbere primerne nastavke in začne z vašo Endermolift terapijo. Posamezna terapija traja različno dolgo od 15 do 90 minut, odvisno katera terapija bo za vas najprimernejša v danem trenutku in glede na določene cilje. Najprej vam očisti kožo na obrazu s čistilno tekočino ter tonificira obraz, nato z aparatom opravi terapijo ki je prilagojena vašim željam in potrebam. Na koncu vedno zaključi z zaščitno kremo ali pa s kolagensko masko. Stranke se strinjajo, da je sama terapija zelo prijetna in podobna masaži.

  1. Spremljanje rezultatov

Tekom programa LPG Endermolift se analizira stanje vnaprej določenih intervalih, saj boste le tako lahko sproti videli rezultate, glede na zastavljene cilje na začetku terapije. Za optimalne rezultate je potrebno več zaporednih terapij. Število terapij se razlikuje glede na zastavljene cilje oziroma probleme kože.

Katera področja lahko obdelujemo z LPG?

Različne velikosti masažnih glav in zelo natančne nastavitve omogočajo prilagoditev kateremukoli predelu kože na obrazu: od čela, ličnic, vratu do dekolteja in obraznim potezam: okrog ust, cele ustnice, okoli oči, zgornja veka, posamezne gube ali linije na obrazu. Tako je mogoče doseči kateri koli lepotni cilj.

Ali LPG endermolift res deluje?

Preko 3000 kliničnih in znanstvenih študij po vsem svetu je dokazalo rezultate z LPG Endermologie metodo. Rezultati so vidni in dolgotrajni: poveča se proces tvorbe endogene hialuronske kisline, kolagena in elastina, zapolnijo se gube in linije, vidne so napete konture obraza, zmanjša se zabuhlost podočnjakov in zmanjša se podbradek.

Komu je namenjen LPG endermolift?

Vsem, tako ženskam kot moškim, ki si želite:

  • 100 % naravno, neagresivno metodo v boju proti staranju kože,
  • zmanjšati videz linij in gub,
  • zmanjšati videz utrujenosti in izčrpanosti (temni in zabuhli podočnjaki),
  • zmanjšati ohlapno kožo na obrazu, vratu in dekolteju,
  • zmanjšati podbradek.